fbpx

Välkommen till Din Elektriker i Stockholm

Vi står för kvalite och omtanke. Utför alla typer av elinstallationer. Vi har specialiserat oss på badrumsrenoveringar, felsökning på golvvärmeanläggningar och arbetar med alla andra yrkesgrupper som man behöver för att utföra sådana arbeten. Detta gör att vi kan ta hel entreprenader så att kunden ej behöver skaffa annat yrkesfolk eller hålla i samordningen. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag och fastighetsägare. Kontakta oss gärna om du vill ha professionell hjälp med elinstallationer.

Expertområden

  • Utför alla typer av elinstallationer
  • Badrumsrenovering, hel eller delentreprenad
  • Felsökning på golvvärmeanläggningar
  • Termografering med värmekamera
  • Vi utför allt inom el, tele och data

Kontakta Din Elektriker i Stockholm

Hör av dig till oss oavsett hur stort eller litet ditt jobb är – från enkla byten av vägguttag och kablar till fullständiga badrumsrenoveringar, nyinstallation av el i ett hus eller anläggning av datanätverk. Vi kan jobbet och ser till att du får det utfört med högsta kvalitet, bra material och enligt dina önskemål.

Som ett litet och personligt företag med fyra stycken medarbetare kan vi ge dig som kund extra kvalitet och omtanke. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag och fastighetsägare.