fbpx

Din Elektriker
i Stockholm AB

Dig till oss för att få hjälp med alla typer av elinstallationer,
felsökning och renoveringar.

Välkommen till Din Elektriker i Stockholm AB! Vänd dig till oss för att få hjälp med alla typer av elinstallationer, felsökning och renoveringar.

Bästa valet av elektriker i Årsta, Enskede, Nacka mm

Sedan år 2000 har vi erbjudit allt inom el, tele och data till nöjda kunder i Stockholmsområdet. Då vårt huvudkontor ligger i Hägersten vill vi vara ditt självklara val av elektriker i Enskede, Nacka, Hägersten, Årsta, Liljeholmen och andra närliggande områden, men vi är även verksamma i övriga delar av Storstockholm. Vi finns i närheten när du behöver oss!

Vi genomför hela entreprenaden

Våra specialiteter är badrumsrenoveringar samt installation och felsökning av golvvärmeanläggingar inklusive termografering med värmekamera. Vid denna typ av jobb samarbetar vi med alla de yrkesgrupper som behövs för att kunna genomföra hela entreprenaden såsom VVS-tekniker, plattsättare, golvläggare med flera. På detta sätt kan vi ta hand om hela jobbet och koordinationen med övriga hantverkare och du som kund har oss som enda kontaktpunkt. Självklart går det även bra med delentreprenad eller att vi enbart tar hand om elbiten om du har andra hantverkare som du gärna samarbetar med inom andra områden.

Säkra elinstallationer

Det mycket viktigt att du använder dig av en auktoriserad och kunnig elektriker för att få säkra och godkända elinstallationer. Vi har lång erfarenhet av alla slags elarbeten och givetvis de certifieringar som krävs för att få utföra jobbet så att du som kund kan känna dig trygg i att ditt elsystem fungerar som det ska och att ditt försäkringsskydd upprätthålls.

Kontakta Din Elektriker i Stockholm

Hör av dig till oss oavsett hur stort eller litet ditt jobb är – från enkla byten av vägguttag och kablar till fullständiga badrumsrenoveringar, nyinstallation av el i ett hus eller anläggning av datanätverk. Vi kan jobbet och ser till att du får det utfört med högsta kvalitet, bra material och enligt dina önskemål.

Som ett litet och personligt företag med fyra stycken medarbetare kan vi ge dig som kund extra kvalitet och omtanke. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag och fastighetsägare.